Ik ga het toegeven, ik begin stilletjes aan verslaafd te geraken, koopverslaafd wel te verstaan.  Dit niet in echte winkels, maar vooral online waar je eigenlijk gewoon naar hartenlust kan shoppen, zelfs in je ondergoed of zonder helemaal iets aan (maar dat heeft Lies niet zo graag dus dat doen we dan ook maar niet, natuurlijk).

online winkelenZe maken het ons dan ook te gemakkelijk he, neem nu bijvoorbeeld als je iets nieuws wil kopen op Coolblue, dan leveren ze het gewoon de andere dag bij jou thuis. En vaak vind je bij moeilijkere aankopen toch veel meer informatie hierover online dan dat de verkoper in de winkel er over weet. Ook Lies koopt wel redelijk wat online, maar dan vooral bij Zalando, lekker van thuis uit kleren shoppen, het is ook weer eens iets anders.

Bij Coolblue en Zalando kan je eenvoudig kopen met bancontact maar toch zijn er veel online winkels waar je alleen met PayPal of kredietkaart dingen kaan aankopen. Aangezien PayPal een heel gedoe is (moet je manueel met een overschrijving geld naar toe sturen en kan je pas dagen later gebruiken) hebben we besloten om er een kredietkaart bij te nemen. Na wat gezoek en gelees overal zijn we uiteindelijk bij de Beobank Visakaart uitgekomen, die kaart zorgt voor korting bij online aankopen dus dat is nog handig meegenomen ook nog!

Ach ja, echt goed tegen die verslaving is dat nu ook weer niet, maar dat komt wel goed!