Heb je plannen om binnenkort of over wat langere tijd een ontspannen winkeldagje in Antwerpen te organiseren? Voor jezelf, met je partner, gezin of met een groep vrienden? Dan is het natuurlijk leuk als je deze dag op een originele manier kan invullen, zodat je de garantie hebt op een onvergetelijke winkelervaring.

In Antwerpen is er qua winkels gelukkig keuze genoeg. Maar hoe maak je een Antwerps winkelavontuur écht onvergetelijk? Het antwoord is simpel: door er een originele en verrassende winkeldag van te maken waarbij je geen standaardwinkels bezoekt, maar kiest voor iets bijzonders. In dit artikel hebben we de twee wellicht meest originele “out-of-the-box” ideeën voor een leuk dagje shoppen in Antwerpen voor je verzameld – heel wat anders dan de zoveelste wandeling over de Antwerpse Meir.

Natuurlijk is er in deze historische Belgische stad nog veel meer te doen als het op shoppen aankomt. Maar als je de onderstaande twee winkelideeën ten uitvoer gaat brengen, heb je de garantie op een onvergetelijke dag in Antwerpen! Alvast veel shopplezier gewenst in een van de meest dynamische winkelsteden die Europa rijk is.

The Plant Corner

The Plant Corner AntwerpenEen van de leukste winkels die je in Antwerpen kunt bezoeken als je van “out-of-the-box” ervaringen houdt, is de befaamde plantenwinkel The Plant Corner. In deze supergave planten win. Als je van bijzondere planten houdt met bijhorende accessoires, dan kun je niet om deze supergezellige en verrassend originele plantenwinkel heen.

In deze gave winkel kun je van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00u en 18.00u terecht voor de gaafste exotische planten, prachtig vormgegeven vazen en potten, terrariums, boeken over planten en voor unieke giftboxen om iemand in je naast omgeving mee te verrassen.

Een van de fraaiste artikelen die je in The Corner Shop kunt kopen is, we noemden deze al, de ‘Surprise Me Box’ giftbox, die te koop is in drie prijscategorieën, namelijk € 30, € 50 en € 75. Deze verpakkingen, die aan de deur worden afgelverd, bevatten (afhankelijk van de prijs) een of meer originele verrassingen. Dat kan gaan om een plant, een handgemaakte pot of een verrassende accessoire die met een plant te maken heeft.

Ten slotte: bij The Corner Shop kun je ook aankloppen als je op zoek bent naar een uniek tuinontwerp. Je krijgt dan digitaal of schriftelijk advies cq. tuinplan op maat en daarbij kan, indien wenselijk, ook een professional geregeld worden die je verder helpt bij het realiseren van je tuin.

Yay: leuke spulletjes en kleding voor ieder feest!

YAY conceptstore antwerpenHeb je regelmatig een feestje op de agenda staan? Dan ben je niet de enige. Bij een feestje hoort natuurlijk leuke kleding, leuke cadeaus, lekker eten en nog veel meer dingen die het leven leuk kunnen maken. Ben je een echte feestvierder en ga je naar Antwerpen?

Dan moet je zeker bij de conceptstore Yay naar binnen stappen. In deze winkel met een zeer gevarieerd assortiment vind je leuke cadeaus voor trouwerijen, verjaardagsparties, babyshower en welk feest je ook maar hebt. Zoek je een teddybeer, gedroogde bloemen, leuke feestkleding, of give-aways? Dan moet je een keer bij Yay naar binnen stappen als je in Antwerpen gaat shoppen.