Jullie mogen het misschien allemaal wel onnozel vinden, maar Frank en ik gaan al wel eens graag minigolf spelen. Nee dat is niet alleen voor kleine kinderen en oude meneertjes en mevrouwtjes, dat is gewoon echt plezant bij warm weer. Er is een beetje competitie, als het heet is heb je langs die minigolfpaadjes altijd nog wel een beetje wind, het is grappig en niet te gemakkelijk. En je kan het combineren met een lekker terrasje achteraf.

Onlangs zag ik zelfs iets op televisie dat daar kampioenschappen worden voor georganiseerd. Zover drijven wij het nu wel niet. Maar als het goed weer is is de kans groot dat je ons na het werk of op een zondag tegenkomt langs het terrein. Meestal lacht Frank mij wel uit want hij heeft veel meer chance dan ik. Hij beweert dat hij technisch veel beter is maar daar geloof ik niets van. Gewoon veel meer chance.

Moeilijk is het niet hoor, allez, de eerste toch niet. Zodra er van die molentjes en boogjes bijkomen wordt het moeilijker. En meestal verlies ik ook mijn geduld, dus dan geef ik op en kom ik snel aan mijn maximum aantal slagen.  Die mensen die dat serieus doen hebben de ene hole-in-one na de andere. Bij Frank ook soms hoor, puur geluk, en bij mij sowieso alleen de eerste.

Maar bon, als het maar leuk is. We lachen wat af. Ik zou het iedereen aanraden. In de Schorre in Boom (waar Tomorrowland is onder andere) kan je dat doen. Totaal niet duur trouwens!