Het is lang geleden dat Frank en ik nog eens zo veel apart op stap zijn geweest. Geen paniek, beste lezers, er zit geen kink in de kabel! Wij zijn gewoon een heel “close” koppel, gewoonlijk zijn wij altijd samen op stap. Onze vrienden lachen ons daar wel eens mee uit, maar dat kan ons weinig maken: het is al jaren grote liefde en wij zijn graag bij elkaar.

voetbalMaar… voor de voetbal kan ik me echt niet neerzetten… En nu mag ik nog niet klagen: Frank kijkt niet zo veel naar sport. Alleen EK’s of WK’s vindt hij wel leuk, en dan is het dikwijls met de mannen samen kijken. Ze organiseren zo’n beetje “Komen Voetbal Zien”: ‘t is afwisselend bij de ene en dan bij een volgende, en de gastheer moet dan chips en bier voorzien en wat nog allemaal op zo’n mannenavond. (Nee geen strippers. :P) Alleen dat punten geven doen ze natuurlijk niet.

Maar dus, met twee matchen per dag de afgelopen anderhalve week ofzo, wilt dat dus zeggen dat hij regelmatig weg was! Ik heb er dus maar wat seizoenen van Sex & The City doorgejaagd, en een paar filmavondjes gedaan met vriendinnen.  Gisteren was het gelukkig een matchvrije dag, dus zijn we samen gaan eten. Dit weekend denk ik dat ik nog eens op stap ga met de vrouwen – de mannen kunnen dan na de match ons misschien vervoegen. Ik kijk al wel uit naar het weekend eigenlijk, ‘t was druk op’t werk.

Soit, wat ik wilde zeggen is: dames, met een voetbalfan samenwonen moet niet erg zijn, maak er gewoon zelf dolle pret van!