Hey allemaal!

schuifraamLang geleden dat ik en Lies nog iets van ons lieten horen maar eerlijk gezegd zijn we onze blog gewoon uit het oog verloren, kan gebeuren he! En nu ja, eerlijk is eerlijk, zo veel noemenswaardige dingen zijn er nu ook weer niet gebeurd in ons leven.

In verband met de vorige post: de keuze is uiteindelijk gegaan voor de schuiframen. Het doet wel ‘pijn’ om ineens een redelijk bedrag uit te moeten geven, maar soms is het ook gewoon nodig natuurlijk! En ik denk dat ik voor zowel Lies als ik spreek als ik zeg dat we er nog geen moment spijt van hebben gehad.

Uiteindelijk was het die offerte van Window Place die het ook haalde van de andere offertes en hebben we maar meteen de knoop doorgehakt. Het was alleen wel lastig om een moment te vinden wanneer ze het mochten komen plaatsen, maar een aantal weken later stond het schuifraam in aluminium er netjes, echt wel fijn.

We hebben dan ook maar besloten om niet deze zomer op reis te gaan maar we gaan eens op wintervakantie! Naar waar weten we nog niet, maar dat zien we nog wel. We wilden eerst misschien nog naar Spanje gaan… maar met die Britse toeristen van tegenwoordig blijf je daar beter weg denk ik, jongens toch!